Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8306
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник (Чир), Надія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Жовтані, Руслана Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Кочан, Василь Михайлович | - |
dc.contributor.author | Кашка, Марія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Варга, Наталія Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-19T19:19:33Z | - |
dc.date.available | 2016-05-19T19:19:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з з організації, проведення та підбиття підсумків практик (для студентів факультету туризму та міжнародних комунікацій) / Уклад. Н.В. Чир, Р.Я. Жовтані, В.М. Кочан, М.Ю. Кашка, Н.О. Варга. - Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2016. - 76 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8306 | - |
dc.description.abstract | Зібрано, проаналізовано та систематизовано інформацію про усі види практик, що проводяться для студентів за напрямом підготовки 6.140103 "Туризм", спеціальностей 7.(8)14010301 "Туризмознавство (за видами)"; етапи проходження практик; вимоги до написання та оформлення звітів практики; форми та методи контролю проходження практик та захисту звітів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Ужгород : РВВ УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | Організація, проведення та підбиття підсумків практик | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з організації, проведення та підбиття підсумків практик для студентів факультету туризму та міжнародних комунікацій | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.type | Dataset | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації з організації, проведення та підбиття підсумків практик.doc | 717 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.