Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9116
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пойда-Носик, Ніна Никифорівна | - |
dc.contributor.author | Грабар, Марина Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-04T12:53:02Z | - |
dc.date.available | 2016-07-04T12:53:02Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Пойда-Носик Н.Н. Туристично-рекреаційна спеціалізація регіону [Текст]/ Н.Н.Пойда-Носик, М.В.Грабар // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Економіка». – 2015. – Вип. 2 (46). – С.149-153. | uk |
dc.identifier.issn | 2409-6857 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9116 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто туристично-рекреаційну спеціалізацію регіону, а саме досліджено сутність поняття «туристично-рекреаційна спеціалізація регіону», здійснено ідентифікацію туристичних ресурсів Закарпаття, виділено напрями туризму і рекреації, які доцільно розвивати у регіоні. Проаналізовано основні показники розвитку туристично-рекреаційної діяльності у Мукачівському, Рахівському та Свалявському районах і на основі цього зроблено висновок щодо доцільності розвитку певних видів туризму в зазначених районах Закарпатської області. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Ужгородського університету. Серія "Економіка";Вип.2 (46) | - |
dc.subject | Туристично-рекреаційна спеціалізація, види туризму, туристичні ресурси | uk |
dc.title | Туристично-рекреаційна спеціалізація регіону | uk |
dc.title.alternative | TOURIST AND RECREATIONAL SPECIALIZATION OF THE REGION | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
27-2-6.pdf | основна стаття | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.