Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9429
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брітченко, Ігор Геннадійович | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-20T18:50:40Z | - |
dc.date.available | 2016-07-20T18:50:40Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Брітченко І.Г. Споживче кредитування в Україні поточні тенденції та шляхи вдосконалення. - Донецьк: ДонДУЕТ, 2002. - №4 (16). - С. 18-24 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/9429 | - |
dc.description | У статті розглядаються поточні закономірності розвитку банківських технологій споживчого кредитування, що лежать в основі системи стимулювання суспільного відтворення яка базується на підвищенні споживчих тенденцій у економіці. пропонуються можливі шляхи їхнього розвитку й удосконалення. | uk |
dc.description.abstract | У статті розглядаються поточні закономірності розвитку банківських технологій споживчого кредитування, що лежать в основі системи стимулювання суспільного відтворення яка базується на підвищенні споживчих тенденцій у економіці. пропонуються можливі шляхи їхнього розвитку й удосконалення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Донецьк: ДонДУЕТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 336.77:330.567.22; | - |
dc.subject | банківські технології споживчого кредитування | uk |
dc.subject | стимулювання суспільного відтворення | uk |
dc.subject | підвищення споживчих тенденцій у економіці | uk |
dc.title | Споживче кредитування в Україні поточні тенденції та шляхи вдосконалення | uk |
dc.title.alternative | Споживче кредитування в Україні поточні тенденції та шляхи вдосконалення | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Споживче кредитування в Україні поточні тенденції та шляхи вдосконалення.pdf | 18.01 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.