Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/966
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Климчук, Д.О. | - |
dc.contributor.author | Курик, М.В. | - |
dc.contributor.author | Матвеєва, Н.А. | - |
dc.contributor.author | Сапсай, В.І. | - |
dc.contributor.author | Маханець, І.А. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-12T12:30:18Z | - |
dc.date.available | 2015-02-12T12:30:18Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Фізико-хімічні властивості води джерела Чоргів (с.Велика Копаня Закарпатської області) [Текст] / Д. О. Климчук, М. В. Курик, Н. А. Матвеєва та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2014. – Вип.2 (32). – С. 91–97. – Бібліогр.: с. 96–97 (23 назви). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/966 | - |
dc.description | The chemical composition, physical and microbiological peculiarities of natural water of Chorgiv source located in the village of Velyka Kopanya of Transcarpathian region was investigated. A comparative analysis of its key features with those imposed on drinking water was carried out. Acceptability of use of Chorgiv source natural water for drinking and other needs is reasoned. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Фізико-хімічні властивості води джерела Чоргів (с.Велика Копаня Закарпатської області) | uk |
dc.title.alternative | Physical and chemical properties of Chorgiv source water (Velyka Kopanya village of Transcarpathian region) | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2(32) - 2014 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВОДИ ДЖЕРЕЛА ЧОРГІВ.pdf | 179.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.