Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОгородник, Валерія Олегівна-
dc.contributor.authorЗаславська, Ольга Ігорівна-
dc.contributor.authorСіра, Евеліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2018-10-11T06:55:52Z-
dc.date.available2018-10-11T06:55:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу [Текст] / В. О. Огородник, О. І. Заславська, Е. О. Сіра // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 352-355. – бібліогр.: с.355(7 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714-
dc.description.abstractУ статті розглянуто оцінку вартості ресторану як цілісного майнового комплексу. Приділено увагу методам оцінки вартості підприємств загалом та ресторану зокрема. Досліджено фактори впливу на вартість підприємств ресторанної сфери. Здійснено аналіз елементів оцінки вартості ресторану. Визначено основні складнощі вартісної оцінки ресторану як цілісного майнового комплексу. Ключові слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectбізнесuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectцілісний майновий комплексuk
dc.subjectоцінкаuk
dc.subjectвартістьuk
dc.titleОцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.