Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Назва: Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу
Автори: Огородник, Валерія Олегівна
Заславська, Ольга Ігорівна
Сіра, Евеліна Олександрівна
Ключові слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість
Дата публікації: 2018
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу [Текст] / В. О. Огородник, О. І. Заславська, Е. О. Сіра // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 352-355. – бібліогр.: с.355(7 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто оцінку вартості ресторану як цілісного майнового комплексу. Приділено увагу методам оцінки вартості підприємств загалом та ресторану зокрема. Досліджено фактори впливу на вартість підприємств ресторанної сфери. Здійснено аналіз елементів оцінки вартості ресторану. Визначено основні складнощі вартісної оцінки ресторану як цілісного майнового комплексу. Ключові слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОЦІНКА ВАРТОСТІ РЕСТОРАНУ ЯК ЦІЛІСНОГО МАЙНОВОГО КОМПЛЕКСУ.pdf590.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.