Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Title: Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу
Authors: Огородник, Валерія Олегівна
Заславська, Ольга Ігорівна
Сіра, Евеліна Олександрівна
Keywords: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість
Issue Date: 2018
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу [Текст] / В. О. Огородник, О. І. Заславська, Е. О. Сіра // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 352-355. – бібліогр.: с.355(7 назв).
Abstract: У статті розглянуто оцінку вартості ресторану як цілісного майнового комплексу. Приділено увагу методам оцінки вартості підприємств загалом та ресторану зокрема. Досліджено фактори впливу на вартість підприємств ресторанної сфери. Здійснено аналіз елементів оцінки вартості ресторану. Визначено основні складнощі вартісної оцінки ресторану як цілісного майнового комплексу. Ключові слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.