Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Огородник, Валерія Олегівна | - |
dc.contributor.author | Заславська, Ольга Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Сіра, Евеліна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-11T06:55:52Z | - |
dc.date.available | 2018-10-11T06:55:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу [Текст] / В. О. Огородник, О. І. Заславська, Е. О. Сіра // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 352-355. – бібліогр.: с.355(7 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто оцінку вартості ресторану як цілісного майнового комплексу. Приділено увагу методам оцінки вартості підприємств загалом та ресторану зокрема. Досліджено фактори впливу на вартість підприємств ресторанної сфери. Здійснено аналіз елементів оцінки вартості ресторану. Визначено основні складнощі вартісної оцінки ресторану як цілісного майнового комплексу. Ключові слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | бізнес | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | цілісний майновий комплекс | uk |
dc.subject | оцінка | uk |
dc.subject | вартість | uk |
dc.title | Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОЦІНКА ВАРТОСТІ РЕСТОРАНУ ЯК ЦІЛІСНОГО МАЙНОВОГО КОМПЛЕКСУ.pdf | 590.89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.