Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОгородник, Валерія Олегівна-
dc.contributor.authorЗаславська, Ольга Ігорівна-
dc.contributor.authorСіра, Евеліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2018-10-11T06:55:52Z-
dc.date.available2018-10-11T06:55:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу [Текст] / В. О. Огородник, О. І. Заславська, Е. О. Сіра // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 352-355. – бібліогр.: с.355(7 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714-
dc.description.abstractУ статті розглянуто оцінку вартості ресторану як цілісного майнового комплексу. Приділено увагу методам оцінки вартості підприємств загалом та ресторану зокрема. Досліджено фактори впливу на вартість підприємств ресторанної сфери. Здійснено аналіз елементів оцінки вартості ресторану. Визначено основні складнощі вартісної оцінки ресторану як цілісного майнового комплексу. Ключові слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectбізнесuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectцілісний майновий комплексuk
dc.subjectоцінкаuk
dc.subjectвартістьuk
dc.titleОцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОЦІНКА ВАРТОСТІ РЕСТОРАНУ ЯК ЦІЛІСНОГО МАЙНОВОГО КОМПЛЕКСУ.pdf590.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.