Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Название: Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу
Авторы: Огородник, Валерія Олегівна
Заславська, Ольга Ігорівна
Сіра, Евеліна Олександрівна
Ключевые слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість
Дата публикации: 2018
Издательство: Видавництво УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу [Текст] / В. О. Огородник, О. І. Заславська, Е. О. Сіра // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; зб. наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2018. – Вип.1(51). – С. 352-355. – бібліогр.: с.355(7 назв).
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто оцінку вартості ресторану як цілісного майнового комплексу. Приділено увагу методам оцінки вартості підприємств загалом та ресторану зокрема. Досліджено фактори впливу на вартість підприємств ресторанної сфери. Здійснено аналіз елементів оцінки вартості ресторану. Визначено основні складнощі вартісної оцінки ресторану як цілісного майнового комплексу. Ключові слова: підприємство, бізнес, ресторан, цілісний майновий комплекс, оцінка, вартість.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20714
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (51) - 2018

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОЦІНКА ВАРТОСТІ РЕСТОРАНУ ЯК ЦІЛІСНОГО МАЙНОВОГО КОМПЛЕКСУ.pdf590.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.