Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМелега, Ксенія Петрівна-
dc.date.accessioned2021-10-01T05:26:02Z-
dc.date.available2021-10-01T05:26:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМелега К.П. Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІV Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф. / За ред. проф. Т.М. Ганича. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. С. 107-110.uk
dc.identifier.isbn978-617-7825-34-9-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано особливості формування культури харчування студентів-бакалаврів, майбутніх фізичних терапевтів, що у значній мірі пов'язано з опануванням упродовж навчання здоров‘язберігаючого компоненту освітньої програми.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectкультура харчуванняuk
dc.subjectстудентиuk
dc.subjectздоровий спосіб життяuk
dc.titleОсобливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життяuk
dc.title.alternativeТhe features of formation of nutrition‘s culture of students as a component of a healthy lifestyleuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри основ медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мелега_тези.pdf442.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.