Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
Назва: | Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя |
Інші назви: | Тhe features of formation of nutrition‘s culture of students as a component of a healthy lifestyle |
Автори: | Мелега, Ксенія Петрівна |
Ключові слова: | культура харчування, студенти, здоровий спосіб життя |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Мелега К.П. Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІV Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф. / За ред. проф. Т.М. Ганича. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. С. 107-110. |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано особливості формування культури харчування студентів-бакалаврів, майбутніх фізичних терапевтів, що у значній мірі пов'язано з опануванням упродовж навчання здоров‘язберігаючого компоненту освітньої програми. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715 |
ISBN: | 978-617-7825-34-9 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри основ медицини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мелега_тези.pdf | 442.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.