Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
Назва: Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя
Інші назви: Тhe features of formation of nutrition‘s culture of students as a component of a healthy lifestyle
Автори: Мелега, Ксенія Петрівна
Ключові слова: культура харчування, студенти, здоровий спосіб життя
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Мелега К.П. Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІV Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф. / За ред. проф. Т.М. Ганича. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. С. 107-110.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано особливості формування культури харчування студентів-бакалаврів, майбутніх фізичних терапевтів, що у значній мірі пов'язано з опануванням упродовж навчання здоров‘язберігаючого компоненту освітньої програми.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
ISBN: 978-617-7825-34-9
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри основ медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мелега_тези.pdf442.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.