Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
Title: Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя
Other Titles: Тhe features of formation of nutrition‘s culture of students as a component of a healthy lifestyle
Authors: Мелега, Ксенія Петрівна
Keywords: культура харчування, студенти, здоровий спосіб життя
Issue Date: 2021
Citation: Мелега К.П. Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІV Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф. / За ред. проф. Т.М. Ганича. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. С. 107-110.
Abstract: У статті проаналізовано особливості формування культури харчування студентів-бакалаврів, майбутніх фізичних терапевтів, що у значній мірі пов'язано з опануванням упродовж навчання здоров‘язберігаючого компоненту освітньої програми.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
ISBN: 978-617-7825-34-9
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри основ медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мелега_тези.pdf442.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.