Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
Название: Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя
Другие названия: Тhe features of formation of nutrition‘s culture of students as a component of a healthy lifestyle
Авторы: Мелега, Ксенія Петрівна
Ключевые слова: культура харчування, студенти, здоровий спосіб життя
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Мелега К.П. Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІV Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф. / За ред. проф. Т.М. Ганича. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. С. 107-110.
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано особливості формування культури харчування студентів-бакалаврів, майбутніх фізичних терапевтів, що у значній мірі пов'язано з опануванням упродовж навчання здоров‘язберігаючого компоненту освітньої програми.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
ISBN: 978-617-7825-34-9
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри основ медицини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мелега_тези.pdf442.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.