Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМелега, Ксенія Петрівна-
dc.date.accessioned2021-10-01T05:26:02Z-
dc.date.available2021-10-01T05:26:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМелега К.П. Особливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життя. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІV Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф. / За ред. проф. Т.М. Ганича. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2021. С. 107-110.uk
dc.identifier.isbn978-617-7825-34-9-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36715-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано особливості формування культури харчування студентів-бакалаврів, майбутніх фізичних терапевтів, що у значній мірі пов'язано з опануванням упродовж навчання здоров‘язберігаючого компоненту освітньої програми.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectкультура харчуванняuk
dc.subjectстудентиuk
dc.subjectздоровий спосіб життяuk
dc.titleОсобливості формування культури харчування студентів як складової здорового способу життяuk
dc.title.alternativeТhe features of formation of nutrition‘s culture of students as a component of a healthy lifestyleuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри основ медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мелега_тези.pdf442.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.