Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопович, О.О.-
dc.contributor.authorМікловда, Василь Петрович-
dc.date.accessioned2023-10-13T08:46:44Z-
dc.date.available2023-10-13T08:46:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПопович О. О. Персонал як фактор конкурентоспроможності підприємства /О. О. Попович, В. П. Мікловда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія Економіка. — 2021. — Вип. 2 (58). — С. 54-59.— Бібліогр.: с. 59.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403-
dc.description.abstractБуло зроблено спробу виявити нерозкриті сторони та фактори що впливають на продуктивність праці та персонал підприємства, які дають змогу мінімізувати втрати як основну складову підприємницької діяльності та витрати трудових ресурсів, необхідних для ефективної діяльності як підприємства в цілому, так і людини як базової комірки персоналу зокрема, а також забезпечити конкурентоспроможність персоналу в сучасних ринкових відносинах що складаються в Україні. Насамперед пропонується переглянути погляд на використання трудових ресурсів як основних в діяльності сучасного підприємства. Це дасть змогу ефективно використати наявні ресурси та створити умови для розвитку лідерів та персоналу загалом. Окрім підвищення продуктивності праці буде значно розвинутий такий фактор як конкурентоспроможність, що дасть змогу відбутися оптимізації за основними видам ресурсів, насамперед людськими, часовими та фінансовими.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид–во "Говерла"uk
dc.subjectПерсоналuk
dc.subjectпродуктивність праціuk
dc.subjectконкурентоспроможність персоналуuk
dc.subjectуправління персоналомuk
dc.titleПерсонал як фактор конкурентоспроможності підприємстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (58) - 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
250812-Текст статті-575617-1-10-20220105 (4).pdf394.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.