Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403
Назва: Персонал як фактор конкурентоспроможності підприємства
Автори: Попович, О.О.
Мікловда, Василь Петрович
Ключові слова: Персонал, продуктивність праці, конкурентоспроможність персоналу, управління персоналом
Дата публікації: 2021
Видавництво: Вид–во "Говерла"
Бібліографічний опис: Попович О. О. Персонал як фактор конкурентоспроможності підприємства /О. О. Попович, В. П. Мікловда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія Економіка. — 2021. — Вип. 2 (58). — С. 54-59.— Бібліогр.: с. 59.
Короткий огляд (реферат): Було зроблено спробу виявити нерозкриті сторони та фактори що впливають на продуктивність праці та персонал підприємства, які дають змогу мінімізувати втрати як основну складову підприємницької діяльності та витрати трудових ресурсів, необхідних для ефективної діяльності як підприємства в цілому, так і людини як базової комірки персоналу зокрема, а також забезпечити конкурентоспроможність персоналу в сучасних ринкових відносинах що складаються в Україні. Насамперед пропонується переглянути погляд на використання трудових ресурсів як основних в діяльності сучасного підприємства. Це дасть змогу ефективно використати наявні ресурси та створити умови для розвитку лідерів та персоналу загалом. Окрім підвищення продуктивності праці буде значно розвинутий такий фактор як конкурентоспроможність, що дасть змогу відбутися оптимізації за основними видам ресурсів, насамперед людськими, часовими та фінансовими.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (58) - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
250812-Текст статті-575617-1-10-20220105 (4).pdf394.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.