Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403
Title: Персонал як фактор конкурентоспроможності підприємства
Authors: Попович, О.О.
Мікловда, Василь Петрович
Keywords: Персонал, продуктивність праці, конкурентоспроможність персоналу, управління персоналом
Issue Date: 2021
Publisher: Вид–во "Говерла"
Citation: Попович О. О. Персонал як фактор конкурентоспроможності підприємства /О. О. Попович, В. П. Мікловда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія Економіка. — 2021. — Вип. 2 (58). — С. 54-59.— Бібліогр.: с. 59.
Abstract: Було зроблено спробу виявити нерозкриті сторони та фактори що впливають на продуктивність праці та персонал підприємства, які дають змогу мінімізувати втрати як основну складову підприємницької діяльності та витрати трудових ресурсів, необхідних для ефективної діяльності як підприємства в цілому, так і людини як базової комірки персоналу зокрема, а також забезпечити конкурентоспроможність персоналу в сучасних ринкових відносинах що складаються в Україні. Насамперед пропонується переглянути погляд на використання трудових ресурсів як основних в діяльності сучасного підприємства. Це дасть змогу ефективно використати наявні ресурси та створити умови для розвитку лідерів та персоналу загалом. Окрім підвищення продуктивності праці буде значно розвинутий такий фактор як конкурентоспроможність, що дасть змогу відбутися оптимізації за основними видам ресурсів, насамперед людськими, часовими та фінансовими.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (58) - 2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
250812-Текст статті-575617-1-10-20220105 (4).pdf394.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.