Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403
Название: Персонал як фактор конкурентоспроможності підприємства
Авторы: Попович, О.О.
Мікловда, Василь Петрович
Ключевые слова: Персонал, продуктивність праці, конкурентоспроможність персоналу, управління персоналом
Дата публикации: 2021
Издательство: Вид–во "Говерла"
Библиографическое описание: Попович О. О. Персонал як фактор конкурентоспроможності підприємства /О. О. Попович, В. П. Мікловда // Науковий вісник Ужгородського університету : серія Економіка. — 2021. — Вип. 2 (58). — С. 54-59.— Бібліогр.: с. 59.
Краткий осмотр (реферат): Було зроблено спробу виявити нерозкриті сторони та фактори що впливають на продуктивність праці та персонал підприємства, які дають змогу мінімізувати втрати як основну складову підприємницької діяльності та витрати трудових ресурсів, необхідних для ефективної діяльності як підприємства в цілому, так і людини як базової комірки персоналу зокрема, а також забезпечити конкурентоспроможність персоналу в сучасних ринкових відносинах що складаються в Україні. Насамперед пропонується переглянути погляд на використання трудових ресурсів як основних в діяльності сучасного підприємства. Це дасть змогу ефективно використати наявні ресурси та створити умови для розвитку лідерів та персоналу загалом. Окрім підвищення продуктивності праці буде значно розвинутий такий фактор як конкурентоспроможність, що дасть змогу відбутися оптимізації за основними видам ресурсів, насамперед людськими, часовими та фінансовими.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54403
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (58) - 2021

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
250812-Текст статті-575617-1-10-20220105 (4).pdf394.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.