Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанканич, Т. К.-
dc.date.accessioned2024-04-23T06:42:04Z-
dc.date.available2024-04-23T06:42:04Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationДанканич, Т. К. Вплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 182-183. – Бібліогр.: с. 183 (6 назв). – Рез., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1Qk1yKZ9LQgVtSM3aCmKKEiNfDmJD3HJI/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractУ листках досліджуваного сорту Дністровський рожевий виявлено глюкозу, фруктозу, мальтозу, сахарозу, крохмаль і геміцелюлозу. Під час цвітіння винограду, формування і росту ягід спостерігається підвищений уміст вуглеводів.uk
dc.description.abstractIn the leaves of Dnistrovsky pink variety of grapevine such carbohydrates as glucose, fructose, sucrose, maltose, starch, hemicellulose were found, whose maximum accumulation occurs in the periods of intensi,ve growth and flowering.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМ- Студіяuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleВплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін виноградуuk
dc.title.alternativeInfluence of mineral elements on carвo­hydrate metabolism of grapevine  uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 8. 2000

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.