Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320
Назва: | Вплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін винограду |
Інші назви: | Influence of mineral elements on carвohydrate metabolism of grapevine |
Автори: | Данканич, Т. К. |
Дата публікації: | 2000 |
Видавництво: | М- Студія |
Бібліографічний опис: | Данканич, Т. К. Вплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 182-183. – Бібліогр.: с. 183 (6 назв). – Рез., англ. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | У листках досліджуваного сорту Дністровський рожевий виявлено глюкозу, фруктозу, мальтозу, сахарозу, крохмаль і геміцелюлозу. Під час цвітіння винограду, формування і росту ягід спостерігається підвищений уміст вуглеводів. In the leaves of Dnistrovsky pink variety of grapevine such carbohydrates as glucose, fructose, sucrose, maltose, starch, hemicellulose were found, whose maximum accumulation occurs in the periods of intensi,ve growth and flowering. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1Qk1yKZ9LQgVtSM3aCmKKEiNfDmJD3HJI/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 8. 2000 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.