Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320
Название: | Вплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін винограду |
Другие названия: | Influence of mineral elements on carвohydrate metabolism of grapevine |
Авторы: | Данканич, Т. К. |
Дата публикации: | 2000 |
Издательство: | М- Студія |
Библиографическое описание: | Данканич, Т. К. Вплив мінеральних елементів на вуглеводний обмін винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 182-183. – Бібліогр.: с. 183 (6 назв). – Рез., англ. |
Серия/номер: | Біологія; |
Краткий осмотр (реферат): | У листках досліджуваного сорту Дністровський рожевий виявлено глюкозу, фруктозу, мальтозу, сахарозу, крохмаль і геміцелюлозу. Під час цвітіння винограду, формування і росту ягід спостерігається підвищений уміст вуглеводів. In the leaves of Dnistrovsky pink variety of grapevine such carbohydrates as glucose, fructose, sucrose, maltose, starch, hemicellulose were found, whose maximum accumulation occurs in the periods of intensi,ve growth and flowering. |
Описание: | https://drive.google.com/file/d/1Qk1yKZ9LQgVtSM3aCmKKEiNfDmJD3HJI/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61320 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 8. 2000 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.