Перегляд зібрання за групою - Автори Молнар, Д.І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Безпека використання алюмінієвого посуду під час приготування харчових продуктівГлух, Олег Станіславович; Симканич, Олеся Іванівна; Бескід, А.М.; Молнар, Д.І.
2007Вивчення реакцій ціанінових барвників з окисникамиДворжак, К.Л.; Балог, Йосип Степанович; Молнар, Д.І.
2015Визначення Кобальту в харчових продуктахСухарева, Оксана Юріївна; Попович, М.М.; Делеган-Кокайко, Світлана Василівна; Молнар, Д.І.; Сухарев, Сергій Миколайович
2006Оцінка споживчих якостей питної водопровідної води в м. УжгородГалла-Бобик, Світлана Василівна; Осійський, Е.Й.; Сухарев, Сергій Миколайович; Молнар, Д.І.
2016Спектрофотометричне визначення алюмініюСухарева, Оксана Юріївна; Калинський, Є.С.; Молнар, Д.І.; Сухарев, Сергій Миколайович
2006Хіміко-аналітичні характеристики деяких іонних аоціатів ніколу та кобальтуБалог, Йосип Степанович; Молнар, Д.І.