Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10013
Title: УГОДА ПРО АСОЦІАЦІЮ ТА АСПЕКТ ВІЗОВОЇ ПОЛІТИКИ. ЯКЕ МАЙБУТНЄ ЧЕКАЄ НА УКРАЇНУ В ЄС?
Other Titles: Association Agreement and visa policy aspect. What future awaits Ukraine in the EU?
Authors: Панів, Зоряна
Keywords: європейська інтеграція, Угода про асоціацію України з ЄС, візовий режим, европейская интеграция, Соглашение об ассоциации Украины с ЕС, визовый режим., European integration, agreement of association between Ukraine and EU, visa’ regime
Issue Date: 2016
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Панів, З. Угода про асоціацію та аспект візовою політики. Яке майбутнє чекає на Україну в ЄС [Текст] / З. Панів. // Геополітика України: історія і сучасність: збірник наукових праць. Вип. 1 (16). /ред. кол.: І.В.Артьомов (голова) та ін. – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2016. – С. 283-290.
Series/Report no.: Геополітика України: історія і сучасність;1 (16)
Abstract: У статті розглянуто окремі проблемні аспекти Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом у контексті лібералізації візового режиму для України.
В статье рассмотрены отдельные положения Соглашения об ассоциации Украины с Европейским Союзом в контексте либерализации визового режима для Украины.
The separate articles of agreement of association between Ukraine and European Union in context of visa’ regime liberalization were considered in the paper.
Description: У збірнику наукових праць представлено результати наукових досліджень викладачів, співробітників та студентів ДВНЗ «УжНУ» щодо імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Проаналізовано реалізацію євроінтеграційних прагнень України у політичній, економічній, безпековій та гуманітарній сферах.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10013
ISSN: 2078-1431
Appears in Collections:Наукові публікації (ННІ євроінтеграційних досліджень)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf331.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.