Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10024
Title: Війна в Афганістані 1979-1989 рр. як один із чинників розпаду СРСР
Other Titles: The war in Afghanistan (1979-1989) as one of factors of the disintegration of the USSR
Authors: Владыэвський, Валентин
Keywords: СРСР, Афганістан, війна в Афганіста- ні, наслідки війни в Афганістані для СРСР, СССР, Афганистан, война в Афга- нистане, последствия войны в Афганистане для СССР., USSR, Afghanistan, the war in Afghanistan,the consequences of the war in Afghanistan for the USSR.
Issue Date: 2015
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Геополітика України: історія і сучасність: збірник наукових праць. Вип. 2 (15). /ред. кол.: І.В.Артьомов (голова) та ін. – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2015. – С. 18-26.
Series/Report no.: Геополітика України: історія і сучасність;2 (15)
Abstract: Статтю присвячено аналізу наслідків війни в Афганістані, її впливу на розпад СРСР, а також висвітленню причин цієї спецоперації.
Статья посвящена анализу последствий войны в Афганистане, ее влиянию на распад СССР, а также освещению причин этой спецоперации.
The article is devoted to disclosure and analis impact of the war in Afghanistan, its influence on the collapse of the Soviet Union, and the disclosure of the reasons for this special operation
Description: У збірнику наукових праць представлено основні результати наукових досліджень аспірантів та студентів УжНУ щодо стану українсько-російських відносин на сучасному етапі. Досліджена руйнівна роль політичної кризи та гібридної війни на Сході України, їх вплив на політичний діалог та економічні відносини між Україною та Російською Федерацією.
Type: Text
Publication type: Студентська стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10024
ISSN: 2078-1431
Appears in Collections:Наукові публікації (ННІ євроінтеграційних досліджень)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdfСтаття303.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.