Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10151
Title: Вплив інформаційних технологій на банківську діяльність
Other Titles: Вплив інформаційних технологій на банківську діяльність
Authors: Брітченко, Ігор Геннадійович
Чернявський, Є.О.
Keywords: Інформаційні технології, функціонування банка, система управління, інформаційні банківські системи, банківська інформація, міжнародні стандарти
Issue Date: 3-Jun-2010
Publisher: Полтава: ПУЕТ
Citation: І.Г. Брітченко Вплив інформаційних технологій на банківську діяльність / І.Г. Брітченко, Є.О. Чернявський // Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції „Структурні зміни в економіці та освіті під впливом інформаційно-комунікаційних технологій” 3-14 червня 2010р. – Полтава: РВВ ПУЕТ, 2010. – С. 116 – 118.
Series/Report no.: УДК 330.1:37:004;ББК 65с51
УДК: 004:336.7;
Abstract: У статті досліджено вплив інформаційних технологій на функціонування банка і його систему управління, наголошено на необхідності побудови інформаційних банківських систем (ІБС) на базі сучасних міжнародних стандартів з урахування вимог надійності і захищеності банківської інформації.
Description: У статті досліджено вплив інформаційних технологій на функціонування банка і його систему управління, наголошено на необхідності побудови інформаційних банківських систем (ІБС) на базі сучасних міжнародних стандартів з урахування вимог надійності і захищеності банківської інформації.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10151
ISBN: 978-966-184-087-3
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.