Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10174
Title: Управління інноваційними ризиками в агропромисловому комплексі України
Other Titles: Управління інноваційними ризиками в агропромисловому комплексі України
Authors: Брітченко, Ігор Геннадійович
Плисюк, Тетяна Григорівна
Keywords: агропромисловий комплекс, інновації, інноваційна діяльність, інноваційні ризики
Issue Date: 2015
Publisher: К.: Видавництво "Центр учбової літератури"
Citation: І.Г. Брітченко Управління інноваційними ризиками в агропромисловому комплексі України / І.Г. Брітченко, Т.Г. Плисюк // Збірник наукових праць УТЕІ КНТЕУ. - К.: Видавництво "Центр учбової літератури" - 2015. - Випуск 1. - С. 6-11.
Abstract: У статті визначено основні проблеми управління ризиками при здійсненні інноваційної діяльності в агропромисловому комплексі. Ефективність управління ризиками в агропромисловому комплексі залежить від ґрунтових досліджень попиту на інновації. Досить часто, при виборі інноваційних проектів недостатньо проводиться економічна експертиза, не визначаються показники ефективності освоєння та впровадження інновацій, а також не визначаються наслідки отриманих результатів у виробництво. Проблема проведення глибокого та детального аналізу стану інноваційного процесу в агропромисловому комплексі пов'язана із відсутністю обліку інноваційної діяльності в таких об'ємах та показниках, як це здійснюється у інших більш розвинених галузях національної економіки. Як результат практичне управління інноваційними ризиками в даній галузі є найбільш непередбачуваним та складним процесом.
Description: У статті визначено основні проблеми управління ризиками при здійсненні інноваційної діяльності в агропромисловому комплексі. Ефективність управління ризиками в агропромисловому комплексі залежить від ґрунтових досліджень попиту на інновації. Досить часто, при виборі інноваційних проектів недостатньо проводиться економічна експертиза, не визначаються показники ефективності освоєння та впровадження інновацій, а також не визначаються наслідки отриманих результатів у виробництво. Проблема проведення глибокого та детального аналізу стану інноваційного процесу в агропромисловому комплексі пов'язана із відсутністю обліку інноваційної діяльності в таких об'ємах та показниках, як це здійснюється у інших більш розвинених галузях національної економіки. Як результат практичне управління інноваційними ризиками в даній галузі є найбільш непередбачуваним та складним процесом.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10174
ISBN: 978-611-01-0722-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.