Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10477
Title: Навчально - методичний комплекс з дисципліни "Public relations".
Authors: Зеліч, Вікторія Вікторівна
Keywords: Паблік рілейшнз — це комунікації з громадськістю. Сутність паблік рілейшнз як нової професійної сфери найкраще передали своєю мовою болгари, обравши такий варіант перекладу, як «громадські комунікації». В такому вигляді вони стають у ряд: міжособистісні комунікації, масові комунікації і громадські комунікації. Досить часто ми пов'язуємо паблік рілейшнз з роботою прес-служб, але в розвинених країнах світу прес-служби відносять до «тактичних комунікацій», в той час як паблік рілейшнз визначають як «стратегічні комунікації». Саме вони відповідають на питання «що" і «як» сказати, в той час як прес-служби відповідають на питання «де» і «коли» сказати те, що нароблено в рамках PR.
Issue Date: 9-Sep-2016
Publisher: Редакційно-видавничий відділ ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Навчально - методичний комплекс з дисципліни "Public Relations". Зеліч В.В. Ужгород: Редакційно-видавничий відділ УжНУ, 2016. − 40 с.
Abstract: Сьогодні PR існує в Україні на державному рівні. Міністерство праці та соціальної політики України вже заклало в свій реєстр нову професійну кваліфікацію фахівець зі зв'язків з громадськістю і пресою. Отже це визнана, хоча і нова спеціальність. Англійці вважають, що уряд не лише повинен працювати ефективно, а й вся громадськість повинна бути в цьому впевненою. Лише першого недостатньо для демократичного суспільства.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10477
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8. 2016 Зеліч В.В. PR.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.