Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10479
Title: Навчально - методичний комплекс з дисципліни "Комунікативний менеджмент".
Authors: Зеліч, Вікторія Вікторівна
Keywords: Для студентів денної та заочної форм навчання галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки: 6.030601 «Менеджмент».
Issue Date: 9-Sep-2016
Publisher: Редакційно-видавничий відділ ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Навчально - методичний комплекс з дисципліни "Комунікативний менеджмент". Зеліч В.В. Ужгород: Редакційно-видавничий відділ УжНУ, 2016. − 40 с.
Abstract: Комунікативний менеджмент належить до досить нових дисциплін і об'єднує у собі управління, всім комплексом корпоративних комунікацій, включаючи PR, внутрішньофірмові відносини, GR ( Government Relations – зв'язки з урядом), CRM ( Customers Relationship Management – управління взаємовідносинами з клієнтами), маркетингові, фінансові, екологічні комунікації, як і з оточуючим співтовариством на місці розташування компанії її виробництва. У процесі вивчення, розвитку та практичного застосування комунікативного менеджменту найчастіше використовуються такі поняття, як: комунікація, менеджмент, комунікатор, цільова аудиторія, ключове повідомлення, канали комунікації. Детальний розуміння й тлумачення комунікативних процесів є однією з важливих чинників успішного освоєння цієї дисципліни. Це вимагає знання загальних теоретичних рис різноманітних комунікаційних процесів, включаючи знання з створенню, опрацюванні та передачі інформації, базові знання про масових комунікаціях, організаційної діяльності, особистісних комунікаціях. Співробітники, працюють у галузі комунікацій і PR, повинні розуміти основи та механізми функціонування комунікаційних процесів, вміти розпізнавати комунікаційні ситуації, реконструювати і аналізувати комунікації у повсякденному житті, і навіть формулювати висновків та пропозицій по методичного і систематичного розвитку необхідних комунікацій.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10479
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10. 2016 Зеліч В.В. Комунікативний Менедж..pdf614.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.