Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавчук, Т.І.-
dc.contributor.authorКормош, А.Ж.-
dc.contributor.authorКорольчук, С.І.-
dc.contributor.authorКормош, Ж.О.-
dc.contributor.authorЗатуливітер, О.І.-
dc.date.accessioned2017-01-16T11:21:57Z-
dc.date.available2017-01-16T11:21:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСенсор для визначення харчової добавки Е954 на основі родамін в сахаринату [Текст] / Т. І. Савчук, А. Ж. Кормош, А. І. Корольчук та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2015. – Вип. 2 (34). – С. 59–61. – Бібліогр.: с. 61 (4 назви).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11254-
dc.description.abstractШироке застосування сахарину спонукає створенню нових експресних методів його визначення. Мета нашої роботи – створення потенціометричного сенсора на основі іонного асоціату (ІА) родамін В сахаринату для визначення харчової добавки Е954.uk
dc.description.abstractThe saccharinate-selective sensor with a PVC membrane containing ion pair of rodamine B saccharinate as electro-active substance was developed. The operating рН range of the saccharinate sensor is 2 – 10. The linearity ranges of saccharinate sensor function are 1×10⁻⁴–1×10⁻¹ mol/l, the sensor slope are 28 – 31 mV/decade. The efficiency of the use of sensor for E954 food additives determination was shown by potentiometric methods.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectE925uk
dc.subjectпотенціометичний сенсорuk
dc.subjectродамін B сахаринатuk
dc.titleСенсор для визначення харчової добавки Е954 на основі родамін в сахаринатуuk
dc.title.alternativeSensor for E954 food additives determination on the base of rhodamine b saccharinateuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2 (34) - 2015



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.