Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11254
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савчук, Т.І. | - |
dc.contributor.author | Кормош, А.Ж. | - |
dc.contributor.author | Корольчук, С.І. | - |
dc.contributor.author | Кормош, Ж.О. | - |
dc.contributor.author | Затуливітер, О.І. | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-16T11:21:57Z | - |
dc.date.available | 2017-01-16T11:21:57Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Сенсор для визначення харчової добавки Е954 на основі родамін в сахаринату [Текст] / Т. І. Савчук, А. Ж. Кормош, А. І. Корольчук та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2015. – Вип. 2 (34). – С. 59–61. – Бібліогр.: с. 61 (4 назви). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11254 | - |
dc.description.abstract | Широке застосування сахарину спонукає створенню нових експресних методів його визначення. Мета нашої роботи – створення потенціометричного сенсора на основі іонного асоціату (ІА) родамін В сахаринату для визначення харчової добавки Е954. | uk |
dc.description.abstract | The saccharinate-selective sensor with a PVC membrane containing ion pair of rodamine B saccharinate as electro-active substance was developed. The operating рН range of the saccharinate sensor is 2 – 10. The linearity ranges of saccharinate sensor function are 1×10⁻⁴–1×10⁻¹ mol/l, the sensor slope are 28 – 31 mV/decade. The efficiency of the use of sensor for E954 food additives determination was shown by potentiometric methods. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.subject | харчові добавки | uk |
dc.subject | E925 | uk |
dc.subject | потенціометичний сенсор | uk |
dc.subject | родамін B сахаринат | uk |
dc.title | Сенсор для визначення харчової добавки Е954 на основі родамін в сахаринату | uk |
dc.title.alternative | Sensor for E954 food additives determination on the base of rhodamine b saccharinate | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2 (34) - 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СЕНСОР ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ Е954 НА ОСНОВІ РОДАМІН В САХАРИНАТУ.pdf | 115.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.