Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавчук, Т. І.-
dc.date.accessioned2015-02-18T09:16:41Z-
dc.date.available2015-02-18T09:16:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСавчук, Т. І. Сенсор для визначення харчової добавки Е-315 [Текст] / Т. І. Савчук // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Говерла, 2014. – Вип.1 (31). – С. 40-42. – с. 42 (7 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1155-
dc.descriptionThe iodinebromide-selective sensor with a PVC membrane containing ion pair of rodamine C iodinebromide as electro-active substance was developed. The operating рН range of the triiodide sensor is 2–10. The linearity ranges of iodinebromide sensor function are 1×10-5–1×10-1 M, the sensor super Nernstian slope are 69 mV/decade. The efficiency of the use of sensor for E-315 food additives determination was shown by potentiometric titration methods.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleСенсор для визначення харчової добавки Е-315uk
dc.title.alternativeSensor for E-315 food additives determinationen
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:2014 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 1(31)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СЕНСОР ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ Е-315.pdf118.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.