Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1155
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савчук, Т. І. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-18T09:16:41Z | - |
dc.date.available | 2015-02-18T09:16:41Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Савчук, Т. І. Сенсор для визначення харчової добавки Е-315 [Текст] / Т. І. Савчук // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Говерла, 2014. – Вип.1 (31). – С. 40-42. – с. 42 (7 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1155 | - |
dc.description | The iodinebromide-selective sensor with a PVC membrane containing ion pair of rodamine C iodinebromide as electro-active substance was developed. The operating рН range of the triiodide sensor is 2–10. The linearity ranges of iodinebromide sensor function are 1×10-5–1×10-1 M, the sensor super Nernstian slope are 69 mV/decade. The efficiency of the use of sensor for E-315 food additives determination was shown by potentiometric titration methods. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Сенсор для визначення харчової добавки Е-315 | uk |
dc.title.alternative | Sensor for E-315 food additives determination | en |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | 2014 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 1(31) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СЕНСОР ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ Е-315.pdf | 118.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.