Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 53.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2009Етапи становлення шкільної гігієни в Україні в період реорганізації системи освіти (історія, шляхи розвитку, проблеми, досягнення)Стельмахівська, В.П.
2009Застосування лазера для лікування протрузій та гриж міжхребцевих дисківПічкар, І.Й.
2009Класична апендектомія та сучасні методи профілактики післяопераційних ускладненьАхтемійчук, Ю.Т.; Проняєв, В.В.; ПроняєвД.В., Д.В.
2009Формування стінок очної ямки в пренатальному періоді онтогенезу людиниФедонюк, Я.І.; Сикирицька, Т.Б.
2009Функціональний стан сфінктера Одді у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобуДорогавцева, Г.А.
2009Вікові та статеві особливості параметрів передніх рогів бічних шлуночків головного мозку в практично здорових юнаків і дівчатШевчук, Ю.Г.
2009Moрфологія та морфометрія сітківки щурів у нормі за умов гіпергомоцистеїнемії та її корекціїХарковенко, Р.В.; Пушкар, М.С.; Король, А.П.; Артемчук, М.А.; Артемчук, Н.М.; Оніщук, В.М.
2009Комп’ютерно-томографічні розміри передньої черепної ямки залежно від краніотипу у практично здорових міських юнаків та дівчат подільського регіонуШаюк, А.В.
2009Морфогенез сечово-статевої системи в ембріогенезі людиниП’ятницька, Т.В.
2009Порівняльна характеристика соматометричних параметрів, соматотипів, компонентного складу маси тіла та показників гармонійності фізичного розвитку чоловіків першого зрілого періоду мешканців різних регіонів УкраїниАндрійчук, В.М.; Тихолаз, В.О.; Гумінський, Ю.Й.