Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12226
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамофатова, В. А.-
dc.date.accessioned2017-02-27T09:34:33Z-
dc.date.available2017-02-27T09:34:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСамофатова, В. А. Методологічні аспекти формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону [Текст] / В. А. Самофатова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 10 Ч. 2. – С. 84–87. – Бібліогр.: с. 87 (10 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12226-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано концептуальні засади та висвітлено результати досліджень основних проблем формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону. Проаналізовано необхідні умови досягнення сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону. Акцентовано увагу на сучасних особливостях господарювання в агропродовольчій сфері. Наведено основні складові сталого розвитку агропродовольчої сфери. Охарактеризовано внутрішню економічну сталість агропродовольчої сфери регіону. Ключові слова: сталий розвиток, агропродовольча сфера, регіон, продовольча безпека, органічна продукція.uk
dc.description.abstractIn the article the conceptual framework and results of the studies highlight the major problems of formation of sustainable agro-food sphere of the region. Analyzed the conditions necessary to achieve sustainable development of agro-food sector in the region. The attention to the peculiarities of modern management in the agri-food sector. The main components of the sustainable development of agro-food sector. Characterized domestic economic stability of agro-food sector in the region. Key words: sustainable development, agro-food sector, region, food safety, organic products.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseriesМіжнародні економічні відносини та світове господарство;-
dc.subjectсталий розвитокuk
dc.subjectагропродовольча сфераuk
dc.subjectрегіонuk
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectорганічна продукціяuk
dc.titleМетодологічні аспекти формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіонуuk
dc.title.alternativeMethodological aspects of formation of sustainable development of agro-food sphere of the regionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 10 Частина 2 - 2016



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.