Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12226
Назва: Методологічні аспекти формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону
Інші назви: Methodological aspects of formation of sustainable development of agro-food sphere of the region
Автори: Самофатова, В. А.
Ключові слова: сталий розвиток, агропродовольча сфера, регіон, продовольча безпека, органічна продукція
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Самофатова, В. А. Методологічні аспекти формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону [Текст] / В. А. Самофатова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 10 Ч. 2. – С. 84–87. – Бібліогр.: с. 87 (10 назв).
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано концептуальні засади та висвітлено результати досліджень основних проблем формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону. Проаналізовано необхідні умови досягнення сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону. Акцентовано увагу на сучасних особливостях господарювання в агропродовольчій сфері. Наведено основні складові сталого розвитку агропродовольчої сфери. Охарактеризовано внутрішню економічну сталість агропродовольчої сфери регіону. Ключові слова: сталий розвиток, агропродовольча сфера, регіон, продовольча безпека, органічна продукція.
In the article the conceptual framework and results of the studies highlight the major problems of formation of sustainable agro-food sphere of the region. Analyzed the conditions necessary to achieve sustainable development of agro-food sector in the region. The attention to the peculiarities of modern management in the agri-food sector. The main components of the sustainable development of agro-food sector. Characterized domestic economic stability of agro-food sector in the region. Key words: sustainable development, agro-food sector, region, food safety, organic products.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12226
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 10 Частина 2 - 2016



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.