Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12226
Title: Методологічні аспекти формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону
Other Titles: Methodological aspects of formation of sustainable development of agro-food sphere of the region
Authors: Самофатова, В. А.
Keywords: сталий розвиток, агропродовольча сфера, регіон, продовольча безпека, органічна продукція
Issue Date: 2016
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Самофатова, В. А. Методологічні аспекти формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону [Текст] / В. А. Самофатова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 10 Ч. 2. – С. 84–87. – Бібліогр.: с. 87 (10 назв).
Series/Report no.: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Abstract: У статті обґрунтовано концептуальні засади та висвітлено результати досліджень основних проблем формування сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону. Проаналізовано необхідні умови досягнення сталого розвитку агропродовольчої сфери регіону. Акцентовано увагу на сучасних особливостях господарювання в агропродовольчій сфері. Наведено основні складові сталого розвитку агропродовольчої сфери. Охарактеризовано внутрішню економічну сталість агропродовольчої сфери регіону. Ключові слова: сталий розвиток, агропродовольча сфера, регіон, продовольча безпека, органічна продукція.
In the article the conceptual framework and results of the studies highlight the major problems of formation of sustainable agro-food sphere of the region. Analyzed the conditions necessary to achieve sustainable development of agro-food sector in the region. The attention to the peculiarities of modern management in the agri-food sector. The main components of the sustainable development of agro-food sector. Characterized domestic economic stability of agro-food sector in the region. Key words: sustainable development, agro-food sector, region, food safety, organic products.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12226
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 10 Частина 2 - 2016



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.