Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12233
Название: | Інноваційні напрями використання відходів пивоварної галузі |
Другие названия: | Innovative directions of brewing industry waste use |
Авторы: | Тимчак, В. С. |
Ключевые слова: | суха пивна дробина, продуктивність тварин, високобілковий корм, собівартість та рентабельність яловичини |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Видавничий дім "Гельветика" |
Библиографическое описание: | Тимчак, В. С. Інноваційні напрями використання відходів пивоварної галузі [Текст] / В. С. Тимчак // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 10 Ч. 2. – С. 113–117. – Бібліогр.: с. 116–117 (4 назви). |
Серия/номер: | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; |
Краткий осмотр (реферат): | У статті визначено, що інноваційні напрями використання відходів харчової промисловості можуть здійснюватися на двох рівнях: на першому рівні – у підприємствах харчової промисловості як вторинна сировина інших
переробних підприємств, на другому рівні – у сільськогосподарських підприємствах у вигляді кормів для тваринництва.
Обґрунтовано доцільність використання сухої дробини як інноваційних кормових ресурсів. Доведено, що використання
сухої дробини в раціонах годівлі ВРХ сприяло зростанню їх продуктивності, зниженню собівартості та збільшенню
рентабельності виробництва яловичини.
Ключові слова: суха пивна дробина, продуктивність тварин, високобілковий корм, собівартість та рентабельність
яловичини. The article determines that the innovative directions of the use of food-industry waste can be implemented at two levels: at the first level – at food industry enterprises as secondary raw materials of other processing companies in the form of animal feeding stuff. The expediency of using dried grains as the innovation feed supplies is grounded. It is proved that the use of dried grains in the food ration of beeves promoted to the increase of their productivity, reduction of costs, and increase of economic feasibility of beef production. Key words: dried grains, productivity of livestock farming, high-protein feed, beef production costs and economic feasibility. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12233 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 10 Частина 2 - 2016 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОЇ ГАЛУЗІ.pdf | 355.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.