Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12783
Title: Місце кардіоінтервалографії у комплексній оцінці вегетативного гомеостазу та адаптаційних можливостей організму у хворих на бронхіальну астму (огляд літератури)
Other Titles: The place of cardiointervalography in a complex evaluation of autonomous homestasis and a body`s adaptation reserves in patients with bronchial asthma (a bibliographical review)
Authors: Сливка, Ярослава Іванівна
Трохимович, А.А.
Keywords: бронхіальна астма, варіабельність серцевого ритму., бронхиальная астма, вариабельность сердечного ритма.
Issue Date: 2011
Publisher: Буковинський медичний вісник
Citation: Місце кардіоінтервалографії у комплексній оцінці вегетативного гомеостазу та адаптаційних можливостей організму у хворих на бронхіальну астму (огляд літератури) / Я.І.Сливка, А.А.Трохимович // Буковинський медичний вісник. – Том 15, № 3 (59), 2011. – С. 242-246.
Series/Report no.: № 3 (59);
Abstract: У статті висвітлено питання інформативності показників варіабельності серцевого ритму в комплексній діагностиці вегетативного гомеостазу та адаптаційних резервів у хворих на бронхіальну астму.
В статье отображены вопросы информативности показателей вариабельности сердечного ритма в комплексной диагностике вегетативного гомеостаза и адаптационных резервов у больных бронхиальной астмой.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12783
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізіології та патофізіології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.