Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13416
Title: Клініко-лабораторне обґрунтування методики протезування комбінованими мостоподібними конструкціями з інтегрованими сигнальними пристроями при лікуванні осіб, чия діяльність пов’язана з ризиком для життя
Authors: Стецик, Андрій Орестович
Keywords: ортопедична стоматологія, протезування, сигнальні системи, ризик для життя
Issue Date: 2016
Publisher: ПП Бреза
Citation: Стецик А.О. Клініко-лабораторне обґрунтування методики протезування комбінованими мостоподібними конструкціями з інтегрованими сигнальними пристроями при лікуванні осіб, чия діяльність пов’язана з ризиком для життя / А.О. Стецик // Актуальні питання науково-практичної стоматології: зб. мат. V міжнар. стомат. конференції студентів та молодих вчених (26–27 лютого 2016 р., м. Ужгород). – Ужгород, 2016. – С. 180 – 182.
Abstract: Сучасний розвиток стоматологічної галузі та інформаційних технологій дають можливість виготовляти незнімні ортопедичні конструкції, які можна використовувати в якості депо для пристроїв, що можуть реєструвати, передавати та накопичувати інформацію. Для осіб, чия робота пов’язана з ризиком для життя, дані про місце їх знаходження можуть бути використані для порятунку, у випадку непередбачуваних ситуацій. Створення високотехнологічних сигнальних конструкцій та поєднання їх з ортопедичними зубними протезами для використання їх спеціалізованими службами порятунку є актуальним науковим завданням, яке потребує розробки та впровадження.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13416
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри ортопедичної стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Актуальні питання науково-практичної стоматології, Ужгород, 2016.PDFтекст статті1.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.