Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13449
Title: Особливості укладання та нотаріального посвідчення аліментного договору між фактичним подружжям: матеріальний та процесуальний аспект
Other Titles: Peculiarities of conclusion and notary certificanion of an alimentary contract between de facto spouses: corporeal and procedual aspects
Authors: Андрущенко, Т.С.
Keywords: договірне врегулювання, сімейних відносин, фактичне подружжя, нотаріальне посвідчення, аліментний договір
Issue Date: 2012
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Андрущенко, Т. С. Особливості укладання та нотаріального посвідчення аліментного договору між фактичним подружжям: матеріальний та процесуальний аспект [Текст] / Т. С. Андрущенко // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право / гол. ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2012. – Вип. 20. Ч. 2. Т. 1. – С. 145–148. – Бібліогр.: с. 148 (12 назв).
Series/Report no.: Право;
Abstract: Стаття присвячена питанню договірного врегулювання сімейних правовідносин між фактичним подружжям. Описуються проблемні питання, пов’язані з процедурою нотаріального посвідчення, зміни та розірвання аліментного договору між фактичним подружжям. Ключові слова: договірне врегулювання, сімейних відносин, фактичне подружжя, нотаріальне посвідчення, аліментний договір.
The article is devoted to an issue of the contractual settlement of marital relations between de facto spouses in a contractual order. Controversial issues connected with procedure of notarial certification alteration and breaking an alimentary contract between de facto spouses are described here. Key words: contractual settlement, marital relations, de facto spouses, notarial certification, an alimentary contract.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13449
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Право Випуск 20, Частина 2 Том 1 - 2012



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.