Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13537
Title: Закономірності і перспективи розвитку малого підприємництва в структурі національної інноваційної системи України
Authors: Брітченко, Ігор Геннадійович
Смерічевський, Сергій Францович
Ахунзянов, О.В.
Банасько, Т.М.
Keywords: національна інноваційна система, роль малого підприємництва, мале підприємництво, інноваційний розвиток країни, фінансово-кредитні установи, фінансові послуги, інвестиційна діяльність, інвестиції
Issue Date: 2017
Publisher: Херсон: Видавничій дім "Гельветика"
Citation: Брітченко І.Г. Закономірності і перспективи розвитку малого підприємництва в структурі національної інноваційної системи України/Смерічевський С.Ф., Ахунзянов О.В., Банасько Т.М., Брітченко І.Г., та інш.// Херсон: Видавничій дім "Гельветика", 2017. - 224 с.
Series/Report no.: УДК 330.342:334.012.64(005.33);ББК 65.9(4УКР)-5
Abstract: У монографії розглядаються теоретичні підходи до розуміння сутності національної інноваційної системи та ролі малого підприємництва у її структурному розвитку; якісні та кількісні параметри малого підприємництва, тенденції його динаміки, впливу на показники інноваційного розвитку країни; обґрунтовуються принципи забезпечення інституціональних передумов розвитку малого підприємництва як елемента національної інноваційної системи.
Description: У монографії розглядаються теоретичні підходи до розуміння сутності національної інноваційної системи та ролі малого підприємництва у її структурному розвитку; якісні та кількісні параметри малого підприємництва, тенденції його динаміки, впливу на показники інноваційного розвитку країни; обґрунтовуються принципи забезпечення інституціональних передумов розвитку малого підприємництва як елемента національної інноваційної системи.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13537
ISBN: 978-966-916-257-1
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри фінансів і банківської справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монография со Смеричевским_2017.pdf19.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.