Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13811
Назва: Zasady i metody do poprawy konkurencyjności przedsiębiorstw w świecie hotelarstwa
Інші назви: Principles and methods to improve the competitiveness in the enterprises of hospitality
Автори: Kozhukhіvska, R. B.
Ключові слова: mechanizm ekonomiczny, ocena ekonomiczna, metodologia, konkurencyjność, zasoby, potencjał, hotelarstwо, firma hotelarska
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Kozhukhіvska, R. B. Zasady i metody do poprawy konkurencyjności przedsiębiorstw w świecie hotelarstwa [Текст] / R. B. Kozhukhіvska // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2017. – Вип. 11. – С. 60–64. – Бібліогр.: с. 63–64 (13 назв).
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): W artykule, na podstawie analizy stwierdzono, że metody analityczne dotyczące oceny funkcjonowania mechanizmu organizacyjnego і ekonomicznego gospodarowania powinny opierać się na wykorzystaniu różnych metodów oceny potencjału zintegrowanych przedsiębiorstw. Stwierdzono, że ocena mechanizmu organizacyjnej i ekonomicznej konkurencyjności jest jednym z najważniejszych wskaźników przedsiębiorstwа. Określa perspektywy jej dalszego rozwoju, a także zdolność do osiągnięcia strategicznych celów i zadań. W tym badaniu, stworzona metodika formowania mechanizmu organizacyjnej i ekonomicznej konkurencyjności przedsiębiorstw branży hotelarskiej na podstawie zastosowania wskaźnika integralnego mechanizmu organizacyjnego і ekonomicznego gospodarowania potencjału zasobów przedsiębiorstwa. Słowa kluczowe: mechanizm ekonomiczny, ocena ekonomiczna, metodologia, konkurencyjność, zasoby, potencjał, hotelarstwо, firma hotelarska.
The article, on the basis of conducted analysis determined, that the analytical methods to assess the functioning of the organizational economic mechanism has to be based on the use different methods of integrated assessment of potential enterprises. It was found that the assessment the organizational economic mechanism of management competitiveness is one of the most important indicators of business activity. Specifies the prospects for its further development, as well as the ability to achieve strategic goals and objectives. During the study, techniques have been developed the formation of organizational and economic mechanism for the management of competitiveness enterprises hospitality industry on the basis of use of the integral index of the organizational economic mechanism management of the resource potential to the enterprise. Key words: economic mechanism, economic evaluation, methodology, competitiveness, resources, potential, hospitality, hotel enterprise.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13811
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 11 - 2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ZASADY I METODY DO POPRAWY KONKURENCYJNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTW W ŚWIECIE HOTELARSTWA.pdf329.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.