Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГабчак, Наталія Францівна-
dc.contributor.authorДубіс, Лідія Францівна-
dc.date.accessioned2017-06-14T09:18:25Z-
dc.date.available2017-06-14T09:18:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГабчак Н.Ф., Дубіс Л.Ф. Тези Міжнародної науково-практичної конференції /Тенденції розвитку туристичної індустрії в умовах глобалізації (27-28 квітня 2017 року). – Ужгород. – С.148-151.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847-
dc.descriptionОстрівні країни стають усе більш привабливими з точки зору розвитку міжнародного туризму. Однак, економіка цих країн залишається відсталою. Для її подальшого розвитку потрібні значні капіталовкладення і саме одним із джерел їх отримання є розвиток туристичної індустрії, яка має необмежені можливості для збільшення міжнародних туристичних потоків [5]. Як приклад, швидкого розвитку туристичної інфраструктури набули Бермудські острови в Карибському морі, які є заморською територією Великої Британії і до їхнього складу входять сотні невеликих за площею островів більшість з яких взагалі не заселена. Теплі води Гольфстріму сприяють круглорічному розвитку туризму з найбільш комфортним відпочинком в період з травня по жовтень. За статистичними даними цю країну відвідує щорічно 1,5 млн. туристів серед яких 80% – американці, 5% – канадці та чимало європейців.uk
dc.description.abstractОСОБЛИВОСТІ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ ОСТРІВНИХ КРАЇН (на прикладі Бермудських островів)uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУuk
dc.subjectТуризмuk
dc.titleОсобливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів)uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.