Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Габчак, Наталія Францівна | - |
dc.contributor.author | Дубіс, Лідія Францівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-14T09:18:25Z | - |
dc.date.available | 2017-06-14T09:18:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Габчак Н.Ф., Дубіс Л.Ф. Тези Міжнародної науково-практичної конференції /Тенденції розвитку туристичної індустрії в умовах глобалізації (27-28 квітня 2017 року). – Ужгород. – С.148-151. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847 | - |
dc.description | Острівні країни стають усе більш привабливими з точки зору розвитку міжнародного туризму. Однак, економіка цих країн залишається відсталою. Для її подальшого розвитку потрібні значні капіталовкладення і саме одним із джерел їх отримання є розвиток туристичної індустрії, яка має необмежені можливості для збільшення міжнародних туристичних потоків [5]. Як приклад, швидкого розвитку туристичної інфраструктури набули Бермудські острови в Карибському морі, які є заморською територією Великої Британії і до їхнього складу входять сотні невеликих за площею островів більшість з яких взагалі не заселена. Теплі води Гольфстріму сприяють круглорічному розвитку туризму з найбільш комфортним відпочинком в період з травня по жовтень. За статистичними даними цю країну відвідує щорічно 1,5 млн. туристів серед яких 80% – американці, 5% – канадці та чимало європейців. | uk |
dc.description.abstract | ОСОБЛИВОСТІ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ ОСТРІВНИХ КРАЇН (на прикладі Бермудських островів) | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ | uk |
dc.subject | Туризм | uk |
dc.title | Особливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів) | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Особливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів).doc | 123 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.