Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847
Название: | Особливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів) |
Авторы: | Габчак, Наталія Францівна Дубіс, Лідія Францівна |
Ключевые слова: | Туризм |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | УжНУ |
Библиографическое описание: | Габчак Н.Ф., Дубіс Л.Ф. Тези Міжнародної науково-практичної конференції /Тенденції розвитку туристичної індустрії в умовах глобалізації (27-28 квітня 2017 року). – Ужгород. – С.148-151. |
Краткий осмотр (реферат): | ОСОБЛИВОСТІ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ ОСТРІВНИХ КРАЇН (на прикладі Бермудських островів) |
Описание: | Острівні країни стають усе більш привабливими з точки зору розвитку міжнародного туризму. Однак, економіка цих країн залишається відсталою. Для її подальшого розвитку потрібні значні капіталовкладення і саме одним із джерел їх отримання є розвиток туристичної індустрії, яка має необмежені можливості для збільшення міжнародних туристичних потоків [5]. Як приклад, швидкого розвитку туристичної інфраструктури набули Бермудські острови в Карибському морі, які є заморською територією Великої Британії і до їхнього складу входять сотні невеликих за площею островів більшість з яких взагалі не заселена. Теплі води Гольфстріму сприяють круглорічному розвитку туризму з найбільш комфортним відпочинком в період з травня по жовтень. За статистичними даними цю країну відвідує щорічно 1,5 млн. туристів серед яких 80% – американці, 5% – канадці та чимало європейців. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів).doc | 123 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.