Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847
Название: Особливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів)
Авторы: Габчак, Наталія Францівна
Дубіс, Лідія Францівна
Ключевые слова: Туризм
Дата публикации: 2017
Издательство: УжНУ
Библиографическое описание: Габчак Н.Ф., Дубіс Л.Ф. Тези Міжнародної науково-практичної конференції /Тенденції розвитку туристичної індустрії в умовах глобалізації (27-28 квітня 2017 року). – Ужгород. – С.148-151.
Краткий осмотр (реферат): ОСОБЛИВОСТІ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ ОСТРІВНИХ КРАЇН (на прикладі Бермудських островів)
Описание: Острівні країни стають усе більш привабливими з точки зору розвитку міжнародного туризму. Однак, економіка цих країн залишається відсталою. Для її подальшого розвитку потрібні значні капіталовкладення і саме одним із джерел їх отримання є розвиток туристичної індустрії, яка має необмежені можливості для збільшення міжнародних туристичних потоків [5]. Як приклад, швидкого розвитку туристичної інфраструктури набули Бермудські острови в Карибському морі, які є заморською територією Великої Британії і до їхнього складу входять сотні невеликих за площею островів більшість з яких взагалі не заселена. Теплі води Гольфстріму сприяють круглорічному розвитку туризму з найбільш комфортним відпочинком в період з травня по жовтень. За статистичними даними цю країну відвідує щорічно 1,5 млн. туристів серед яких 80% – американці, 5% – канадці та чимало європейців.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туризму



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.