Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847
Title: | Особливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів) |
Authors: | Габчак, Наталія Францівна Дубіс, Лідія Францівна |
Keywords: | Туризм |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | УжНУ |
Citation: | Габчак Н.Ф., Дубіс Л.Ф. Тези Міжнародної науково-практичної конференції /Тенденції розвитку туристичної індустрії в умовах глобалізації (27-28 квітня 2017 року). – Ужгород. – С.148-151. |
Abstract: | ОСОБЛИВОСТІ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ ОСТРІВНИХ КРАЇН (на прикладі Бермудських островів) |
Description: | Острівні країни стають усе більш привабливими з точки зору розвитку міжнародного туризму. Однак, економіка цих країн залишається відсталою. Для її подальшого розвитку потрібні значні капіталовкладення і саме одним із джерел їх отримання є розвиток туристичної індустрії, яка має необмежені можливості для збільшення міжнародних туристичних потоків [5]. Як приклад, швидкого розвитку туристичної інфраструктури набули Бермудські острови в Карибському морі, які є заморською територією Великої Британії і до їхнього складу входять сотні невеликих за площею островів більшість з яких взагалі не заселена. Теплі води Гольфстріму сприяють круглорічному розвитку туризму з найбільш комфортним відпочинком в період з травня по жовтень. За статистичними даними цю країну відвідує щорічно 1,5 млн. туристів серед яких 80% – американці, 5% – канадці та чимало європейців. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13847 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Особливості закладів харчування острівних країн (на прикладі Бермудських островів).doc | 123 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.