Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13973
Title: Філософські і психологічні аспекти професійного педагогічного спілкування
Authors: Канюк, Олександра Любомирівна
Keywords: спілкування, культура мовлення, правильність мовлення, логічна перспектива, логічний наголос, вербальні і невербальні засоби спілкування, діяльність
Issue Date: 2005
Publisher: Ужгород:ПП "Аутдор - Шарк"
Citation: Канюк О. Л. Філософські і психологічні аспекти професійного педагогічного спілкування / О. Л.Канюк // Сучасні дослідження з іноземної філології: зб. Наук. праць. – Ужгород, 2005. – Вип.3. – С.508-515.
Series/Report no.: Сучасні дослідження з іноземної філології: зб. Наук. праць;Випуск 3
Abstract: Розглядаються питання спілкування як особливого виду діяльності. Підкреслюється, що специфічною характеристикою спілкування як діяльності є те, що через спілкування індивід будує свої відносини з іншими людьми. Мовлення як форма спілкування засобами мови відіграє головну роль в міжособистісній взаємодії, встановленні контактів і взаєморозумінні. Успішна реалізація завдань професійного педагогічного спілкування передбачає високу культуру мовленнєвої поведінки педагога. Ключові слова: спілкування, культура мовлення, правильність мовлення, логічна перспектива, логічний наголос, вербальні і невербальні засоби спілкування, діяльність.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13973
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.