Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13994
Title: Туристичний кластер та його роль в розвитку транскордонного співробітництва в межах Карпатського регіону
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Keywords: туризм, транскордонне співробітництво, природний потенціал, туристична діяльність
Issue Date: 2017
Publisher: Тернопіль
Citation: Габчак Н.Ф.Туристичний кластер та його роль в розвитку транскордонного співробітництва в межах Карпатського регіону / Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції "Туризм сучасності: проблеми та перспективи" (30 травня, 2017р.), - С.159-161.
Series/Report no.: ББК 75.8;
Abstract: Розвиток транскордонного співробітництва є пріоритетом реалізації політики сусідства ЄС. Саме воно сприяє соціальній та економічній конвергенції прикордонних регіонів, створення нових можливостей розвитку не тільки економічних, соціальних, культурних відносин, а й розвитку туризму.
Description: Створення такого кластера в межах одного, декількох чи всіх транскордонних регіонів, до складу яких входять прикордонні території України, Польщі, Словаччини, Угорщини та Румунії, дасть змогу поєднати в єдину систему підприємства туристичної та інших суміжних галузей, що сприятиме реалізації пріоритетних задач, які стоять перед підприємствами, установами, організаціями туристичного бізнесу відповідного транскордонного регіону та сприятиме посиленню його конкурентних переваг
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/13994
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.