Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14080
Title: Результати дослідження з оцінки витрат на протидію ВІЛ-інфекції/СНІДу в Закарпатській області у 2011-2014 роках
Other Titles: The results of study on the evaluation of expenses for HIV-infection/AIDS in Transcarpathian region in the years 2011–2014
Authors: Миронюк, Іван Святославович
Гудюк, Наталія Арпадівна
Білак-Лук'янчук, Вікторія Йосипівна
Keywords: оцінка витрат, протидія ВІЛ/СНІД, Закарпатська область
Issue Date: 2016
Publisher: ДУ «Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України»
Citation: Миронюк І. С. Результати дослідження з оцінки витрат на протидію ВІЛ-інфекції/СНІДу в Закарпатській області у 2011-2014 роках / І. С. Миронюк, Н. А. Гудюк, В. Й. Білак-Лук’янчук // Економіка і право охорони здоров’я. – 2016. – №1(3). – С. 26-33.
Abstract: Мета – провести оцінку витрат на протидію ВІЛ-інфекції/СНІДу в Закарпатській області за основними напрямами програмної діяльності та джерелами фінансування у 2011–2014 рр. Матеріали та методи. Проведено аналіз джерел фінансової інформації, що відображають використані кошти, та спеціальних анкет для бюджетних і неурядових організацій, що є виконавцями програм протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу в регіоні. Результати. Проведено оцінку витрат за джерелами фінансування і напрямами програмної діяльності. Показано частку різних джерел фінансування як у загальній структурі витрат, так і за напрямами програмної діяльності в протидії епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу в регіоні. Висновки. Основним джерелом витрат на протидію епідемії в області були місцеві бюджети – 72,6% від загального об’єму витрат. Аналіз витрат за напрямами програмної діяльності у розрізі джерел фінансування вказав на їх чітку спеціалізацію.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14080
ISSN: 2415-8763
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.