Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14141
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вічко, О.І | - |
dc.contributor.author | Щеглова, Н.С, | - |
dc.contributor.author | Червецова, В.Г. | - |
dc.contributor.author | Губрій, З.В. | - |
dc.contributor.author | Швед, О.В. | - |
dc.contributor.author | Новіков, В.П. | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-03T08:00:20Z | - |
dc.date.available | 2017-07-03T08:00:20Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження мікробіоти "Тібетський грибок " для розробки функціонального композиційного мікробного препарату [Текст] / О. І. Вічко, Н. С. Щеглова, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новіков // Науковий вісник Ужгородського університету : Cерія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, В.О. Чумак та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2008. – Вип. 24. – С. 114-116. – Бібліогр.: с. 116 (9 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14141 | - |
dc.description.abstract | Визначено склад мікроорганізмів з природної асоціації «тібетський грибок», що включає дріжджі та молочно-кислі бактерії, які належать до роду Lactobacillus. Ключові слова: Тібетський гриб, функціональний напій, мікробна асоціація, динаміка кислотності. | uk |
dc.description.abstract | The combination of microorganisms form natural association “ Tibetius fungis: was indicated to include yeаsts and milk-acid bacteria’s, which belong to Lactobacillus origin. Keywords: Tibet fungus, functional drink, microbial association, dynamics of acid formation. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ «Говерла» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.subject | Тібетський гриб | uk |
dc.subject | функціональний напій | uk |
dc.subject | мікробна асоціація | uk |
dc.subject | динаміка кислотності | uk |
dc.title | Дослідження мікробіоти «Тібетський грибок» для розробки фунціонального композиційного мікробного препарату | uk |
dc.title.alternative | Research of microbiota the «Tibet fungus» for development of functional compositional microbial preparation | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 24 - 2008 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОБІОТИ «ТІБЕТСЬКИЙ ГРИБОК» ДЛЯ РОЗРОБКИ ФУНЦІОНАЛЬНОГО КОМПОЗИЦІЙНОГО МІКРОБНОГО ПРЕПАРАТУ.pdf | 319.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.