Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14141
Название: | Дослідження мікробіоти «Тібетський грибок» для розробки фунціонального композиційного мікробного препарату |
Другие названия: | Research of microbiota the «Tibet fungus» for development of functional compositional microbial preparation |
Авторы: | Вічко, О.І Щеглова, Н.С, Червецова, В.Г. Губрій, З.В. Швед, О.В. Новіков, В.П. |
Ключевые слова: | Тібетський гриб, функціональний напій, мікробна асоціація, динаміка кислотності |
Дата публикации: | 2008 |
Издательство: | Видавництво УжНУ «Говерла» |
Библиографическое описание: | Дослідження мікробіоти "Тібетський грибок " для розробки функціонального композиційного мікробного препарату [Текст] / О. І. Вічко, Н. С. Щеглова, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новіков // Науковий вісник Ужгородського університету : Cерія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, В.О. Чумак та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2008. – Вип. 24. – С. 114-116. – Бібліогр.: с. 116 (9 назв). |
Серия/номер: | Біологія; |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено склад мікроорганізмів з природної асоціації «тібетський грибок», що включає дріжджі та молочно-кислі бактерії, які належать до роду Lactobacillus.
Ключові слова: Тібетський гриб, функціональний напій, мікробна асоціація, динаміка кислотності. The combination of microorganisms form natural association “ Tibetius fungis: was indicated to include yeаsts and milk-acid bacteria’s, which belong to Lactobacillus origin. Keywords: Tibet fungus, functional drink, microbial association, dynamics of acid formation. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14141 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 24 - 2008 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОБІОТИ «ТІБЕТСЬКИЙ ГРИБОК» ДЛЯ РОЗРОБКИ ФУНЦІОНАЛЬНОГО КОМПОЗИЦІЙНОГО МІКРОБНОГО ПРЕПАРАТУ.pdf | 319.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.