Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14141
Title: Дослідження мікробіоти «Тібетський грибок» для розробки фунціонального композиційного мікробного препарату
Other Titles: Research of microbiota the «Tibet fungus» for development of functional compositional microbial preparation
Authors: Вічко, О.І
Щеглова, Н.С,
Червецова, В.Г.
Губрій, З.В.
Швед, О.В.
Новіков, В.П.
Keywords: Тібетський гриб, функціональний напій, мікробна асоціація, динаміка кислотності
Issue Date: 2008
Publisher: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Дослідження мікробіоти "Тібетський грибок " для розробки функціонального композиційного мікробного препарату [Текст] / О. І. Вічко, Н. С. Щеглова, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новіков // Науковий вісник Ужгородського університету : Cерія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.Г. Рошко, В.О. Чумак та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2008. – Вип. 24. – С. 114-116. – Бібліогр.: с. 116 (9 назв).
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Визначено склад мікроорганізмів з природної асоціації «тібетський грибок», що включає дріжджі та молочно-кислі бактерії, які належать до роду Lactobacillus. Ключові слова: Тібетський гриб, функціональний напій, мікробна асоціація, динаміка кислотності.
The combination of microorganisms form natural association “ Tibetius fungis: was indicated to include yeаsts and milk-acid bacteria’s, which belong to Lactobacillus origin. Keywords: Tibet fungus, functional drink, microbial association, dynamics of acid formation.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14141
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 24 - 2008



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.