Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14456
Title: Результати розробки та впровадження моделі підвищення впливу медичної галузі на розширення доступності послуг добровільного консультування та тестування на віл населення на прикладі Закарпатської області
Authors: Миронюк, Іван Святославович
Брич, Валерія Володимирівна
Keywords: ВІЛ-інфекция/СНІД, добровільне консультування і тестування на ВІЛ, медична галузь
Issue Date: 2008
Publisher: ДЗ "Дніпропетровська медична академія МОЗ України"
Citation: Миронюк І. С., Брич В. В. Результати розробки та впровадження моделі підвищення впливу медичної галузі на розширення доступності послуг добровільного консультування та тестування на ВІЛ населення на прикладі Закарпатської області / І. С. Миронюк, В. В. Брич / Медичні перспективи. – 2008. – Т.ХII, №4. – С.94-99.
Abstract: В работе представлены результаты проведенного социологического исследования определенных групп населения Закарпатской области с целью выяснения причин низкого уровня обращаемости взрослого населения для получения услуг консультирования и тестирования наналичие ВИЧ. Проведен анализ полученных результатов, на основании которого разработана и внедрена модель повышения влияния медработников на расширение доступа населения к данным услугам. В результате внедрения указанной модели уровень добровольного тестирования в области возрос в течение двух лет в 8,3 раза.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14456
ISSN: 2307-0404
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.